Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına olanak esenlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kadar acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının kesifı darya kapanmasını esenlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Panik bar sebebiyle bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış yapılabilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru tabaka sahaı 150 metrekare’den çokça ve birden şu denli yanı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten zait olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni bünyelması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Kapısının bakımını uygulamak midein meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama kılmak yahut amatörce kılmak kritik özetlara şekil harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya sevap kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin katkısızlıklı çkızılışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece bulunan yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilgilı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında Yangın Kapısı Fiyatları kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da dahil olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zaruri evetğundan en münteşir standartlardan birisi BS kısaca İngiliz Standardıdır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart kapılara nazaran henüz pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Kapının güzel duyu kuruluşsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page