Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf yerına bakarak, rengine nazaran ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın kabil evgin durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde gestaltlması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıhun üründe suç örgülmaması müstelzim bir sorunlemdir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna alınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara Yangın Merdiveni Kapısı menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu gibi olabilir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda deyiş belirtilen noktalarda belli başlı müddet ısı ve alev geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapsı özelliklerinden kelam geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Ayrıksı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir engel konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor zait eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu bentlamda yangın kapıları ile angajmanlı emin yangın merdivenleri de yapılandırmak önemlidir. Aslında yangın merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir dizge ya da ekipmanmış kabil düşünmemek gerekir.

Report this wiki page