Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya akıllıca açılmaktadır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yerıcı malzeme dâhilermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru Yangın Kapısı toz, Yangın Merdiveni Kapısı kez sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu tavır muayene edilmelidir. 

Birsonsuz şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde bulunan insanoğluın ve öbür ateş parçasıların yangın yahut rastgele bir evgin vaziyet sırasında hızlı ve emin bir Yangın Çıkış Kapısı şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, gestaltlması mecburi, binaların vazgeçilemez unsurları arasında dünya almaktadır.

Report this wiki page